det är slut på veckan, det är dags för fredagsmys!

Idag på lunchen tog jag, Annasara och Emma en tripp ner på stan. Plötsligt mötte vi någon vi kände igen; Tyra Sjöstedt! Inte så dåligt lunchmöte tycker jag! ;)


Fredagsmys med brudsen står på schemat! Löv it!


Bättre sent än aldrig

FÖRE MÅLNING AV VÄGGAR FÖNSTER OCH LISTER:

EFTER:

Och så en liten smygtitt:

HAHA


det är snart dags för fredagsmys

Nu har jag snart gått en hel vecka på Kunskap och jag trivs så himla bra. Såklart saknar jag ju mina gamla babies i 9K och allt döroligt korridorhäng med 9a2:arna på rasterna. Men dom bästa får man se till att umgås med ändå! Imorgon är det fredag och efter skolan är det fika med Emmis och Jullan som gäller, mysigt! Ska bli riktigt skönt med helg och lite vila då min kropp och min förkylning fortfarande är osams. Jag hoppas att det ska vara bra på måndag så jag kan börja träna ordentligt!! Saknar hård dansträning.. Letar fortfarande mirakelmedel mot förkylning! =)


1:3 BUS

Jag har ett skönt gäng i min klass har jag redan märkt, idag på basgruppen fick vi oss ett gott skratt när Adam, Jacob och Oscar bestämde sig för att bilda band. Adam spelade gitarr på snöret till loggboken, Jacob spelade trummor på bordet och Oscar skulle sjunga. De bestämde sig av okänd anledning för att spela låten till Pirates of the carribean. De räknar in och kör igång. Bara ett problem. Oscar sjunger Star wars låten istället. HAHAHA. Adam skrattade så han grät! Jag och Annasara undrade i vad för jäkla knasklass vi hade hamnat! HAHA


can you feel it

Min helg har bestått av 12-års kalas hos Lisa på fredagen, Poolparty med KUR och en snabbvisit hos Ollan igår och därefter begav jag mig till Oskar. Nu ligger jag i soffan och känner mig som en rutten potatis. Jag mår dåligt.se. Vaknade imorse och insåg att jag är F-Ö-R-K-Y-L-D! Härligt! Lagom till skolan drar igång på riktigt, när man behöver krafterna som mest, wiho. Och Oskar, grattis älskling! Du kommer med 99,9% säkerhet må lika dåligt om några dagar.. =( haha

Btw, om en vecka eller två kommer ni hitta fantastiskt vackra bilder från KUR-festen i tidningen Succé, håll utkik!

Så här känner jag mig nu, på ett ungefär:

"åh noooooooooooooooooooo, EMMA SNORET RINNEEEERRR!"

"mina ögon svider som fanken"

"Och jag vill helst bara sova"

Nej, nu får jag ge mig. TAGGA TILL LITE. Pusshejs




FÖRSTA DAGEN PÅ GYMNASIET: CHECK!

Trots att vi var så nervösa att vi kunde ha kräkts där och då så har det varit en toppendag! Vi hamnade i basgrupp 1:3 och har numera Mårten som vårt högsta höns, awesome. Jag vet att det här kommer bli tre grymma år!! Efter det sedvanliga lapputdelandet och infobabblet var det tårttävling och jag tycker faktiskt att våran skulle ha vunnit med de snygga fyrverkerierna, gubbarna och hjärtat gjort av hjärtströssel, håll med mig?!


Vägen från skolan till tågstationen var dock en mardröm, regnet bara öste ner och jag skojar inte när jag säger att det kändes som att vi hade duschat med kläderna på. Väl hemma i katne igen satte vi oss och värmde oss på CH och sen begav jag mig till Oskars place. Nu ska jag slöööa lite, känner mig utmattad utan att egentligen ha gjort någonting idag, som det brukar vara efter första dagen med andra ord!
Imorgon står NOLLNING på schemat, jösses.....


because when i arrive

Jag har ägnat dagen åt att vara facinerad över att jag börjar gymnasiet imorgon. Jösses! I norpan dessutom. Galet. Livrädd och supertaggad på samma gång! Wish me good luck!


typ lite så känner jag mig, haha


bakom mina solglasögon

Förra veckan hände något som bara inte får hända. SKRAAATTSHHH sa det och så var mina fina solisar bara skräp. Buhuuu!! Och vad jag vet finns det inga kvar på Gina, vad ska jag ta mig till?!?!?!??!?! Jag B-E-H-Ö-V-E-R dom i mitt liv!


Där har vi dem

och där!

Och där!

Och tom. där!! FÖRSTÅR NIIII?!!?!?!

Jaja, jag får väl börja leta alternativa vägar till överlevnad...

Kanske dom där krabbbrillsen skulle vara något?! de skyddar ju ögonen förbaskat bra om man fäller in "klorna"?!
(mitt hår var fult och emma såg lite surig ut, tjoheeeej och så var det liiite bättre :D)

Eller var dom här snigga?!

Eller var kanske Emsis snyggare?!

Eller jag kanske ska sno åt mig min snygga kusins brillor?!

I värsta fall får jag väl banka ur de här ur Emmas dator på något jäkla sätt...


du väljer, ingen annan gör det åt dig

Vi såg till att ta vara på vår sista lördag på sommarlovet 2010 och vi har haft en knasig kväll på många sätt, med ett helt gäng trevliga människor!! Måste det vara nästan som roligast när det tar slut? =( okej, jag antar att det är upp till en själv att bestämma om det är SLUT eller inte. Vi kallar det... början istället. Låter bättre i mina öron!




Lasses kusin: Meeeeeeh! Var tog vägen vägen?


greatest fan of your life

Jag har ägnat dagarna åt att måla, eftermiddagarna åt att dansa och kvällarna åt att umgås med mina galet underbara vänner. Därav ingen datortid (kanske nyttigt!) men nuså hehe. Igår var det kräftis i Backis hos Matildis som gällde. Kräftskiva med andra ord!! Vi åt Jullans berömda tacopaj oxå, dessutom lyckades vi välta ut glas hur många gånger som helst, ha kräftskola, kräftbajsskola(haha! jullan: DET HÄR ÄÄÄÄÄÄÄR BAAJS!!), fastna med hela kräftor i läppen (Melina!!) gå med bakvikt nästan hela kvällen (JULLAAAN!!!!) och så vidare. Galet trevligt med andra ord!! Tack för allt brudar! :D





partyhattar<3


What you've got boy is hard to find, I think about it all the time

EN VECKA KVAR TILLS JAG FÅR TRÄFFA LA BOYFRIEND IGEN! :G
(och jag vet att du gillar bilden egentligen Oskar!)


thats what i call FAGERT!







HAHAHAHAHAHA
Ett gott skratt förlänger livet!


life's what you make it

Somsagt drog jag, Emsi, Jullan, Ollan, Majzan, Melinis och Matildis till Grönan. Det var sjukt kul och vi klarade oss ifrån regnet, awesome!








Igår var det mys med ett helt gäng snigga brudar med först käk i Stadsparken och sen Par-T! Me like!





Där i mellan har vi bland annat firat Erika, tagit en mysfika med Johannapyttipanna, varit på IKEA och målat en hel jäkla massa. Vi håller nämligen på med en renovering av mitt rum och tacka gud för att Emma finns. Hon har hjälpt mig hur mycket som helst och efter många timmars arbete är vi nu experter på att rolla, måla lister, bära in och ut saker osv. Någon som vill anställa oss?
Bra som sjutton blir det iallafall och jag är så galet nöjd, nu återstår bara lite innan vi får göra det roligaste, bygga ihop alla saker och ställa in dem! wiho! Men Emma, tack igen! du är guld värd!!


den ängel hela himlen saknat

Har ägnat min eftermiddag åt att först repa och sen framträda med KUR-gänget i Stadsparken, ur kul =) sånt härligt gäng och jag ser verkligen fram emot revyn! IMORGON ÄR DET GRÖNAN MED B-RUDARNA SOM GÄLLER!! ME LIKE!! 8D hoppas vi har vädergudarna på vår sida bara...


lördagsmyyyys

Igår var det lördagsmys som gällde!! Jullan är hemkommen från Italy så jag och Emsi sket i att hon var trött och umgicks ändå! :G Maxen och Johan utmanade på kubb, det gick.. bättre lycka nästa gång! haha! Sen drog vi till Melinis där även Majzan och Matilda var, Matilda åkte och då kom Ollan. Vi begav oss till Ica Nära för att inhandla nödvändigheter och sen var det mys och solsidan som gällde!


Emma å Jullan anlände med stil, som alltid! :D

Sniigggt

Sen var det dags för lite kickbike!

Medan jag tog en annorlunda outfitbild, ville så gärna visa upp mina fräsiga foppisar!

Men här har vi någon som är fräsigare!!

Majzan aka WBfotomodell!

som ni ser! bedårande!

och så lite kärlek!!


te amo

Idag är det den första augusti vilket betyder att jag och Oskar har varit ett i fyra månader. Jösses, jag saknar honom så mycket, den himla gotlänningen! Fast, det är ju trots allt bara 15 långa dagar kvar utan honom. Bättre än 16 dagar som Emma skulle ha sagt, hon har lärt mig att se det från den ljusa sidan! =)


RSS 2.0