Sommarens värsta dag

Jag älskar dig mormor. Vi ses i himlen!

trötter

Powernap eller powerwalk var frågan. Jag valde powernap. Somnade en minut innan det var dags att gå upp och fick nu resultatet; jag är ännu segare! Blä, nu vet i 17 vad jag ska göra alltså....

Hejja Bajjen!

Idag säger vi grattis till min hammarbyälskande kusifilin som blir 26 bast! Grattis Niklas!

Idag är jag bara hur seg som helst. Somnade hemma hos Lovisa! Jag måste göra något åt detta nu. Vila eller ut och röra på sig? blir nog det första. Vill bli pigg NU. Håller seriöst på att somna här och nu. Nej, ska göra något åt saken!


Djupdalen

Vi fick sol! Min önskning funkade. Sommarstället låg ungefär vid Stegeborg, alltså S:t Anna Skärgård. Det var ett mysigt litet hus och Farfar och A-M var så gulliga så ;D
Vi åt, åt igen och igen. Sen gick vi ner till det BRÄCKTA vattnet. Haha, Internskämt där, nu: Bilder! :)


Jag sa åt Lovisa att posa framför huset, och det lyckades hon ju med!

Ett hopp i trädgården fick hon oxå till, längst ner till vänster ser ni smultron. Vi åt upp nästan alla. Dom var mer än goda!

Som sagt, sjukt goda!

Lollo pillade på sår så vi fick hitta på ett alternativt plåster, haha ;D

Solen höll sig framme!

Vi avslutar med en bild på det omtalade vattnet! ;)


Är ni vakna? :)

Denna lördag har gått rätt fort trots att jag i stort sett inte har gjort någonting. Pratat med morfar och läst snabba cash. Och kollat på tv med Lovisa en stund. Men det räckte tydligen för att få dagen att gå. Pratade med Emma i telefon idag, var tvungen att försäkra mig om att hon INTE skaffat sig norrländsk dialekt, och det hade hon inte (tacka gud för det!). Haha, hon berättade vad dom gör, tar det lugnt. Var dom än är så tar dom det lugnt. Haha, det verkar ju bra iallafall.
Imorgon hoppas jag på bra väder för jag ska med Lovisa, Kjelle och Gullan (inga fler tror jag?! x)) till Djupdalen där vi ska hälsa på farfar och A-m. Inte min farfar alltså. Och A-M det är Ann-Marie det, som heter Anna-Maria egentligen, tror jag. Jag tror det blev rätt nu, man vet ju aldrig! ;) Men dom brukar bjuda på skratt, så det lär väll bli kul, och på kvällen kommer Filip hem, :) glad gladare Johanna!

Ringde till Ariel förut och gudarns du mig, hon har en liten leksak efter sig som borde ha dask. Så nu vet ni det. Och oj, han fattar ingenting, och inte hans flickvän heller tydligen. Och oj vad jag skrattade åt det, men han får skylla sig själv när han är så lam. Och stackars Anna-sara blir indragen för att hon är FÖR snygg (jag lovar, det är anledningen, hon tror inte på mig!xD)

märks det att jag är lite flummig? Nej inte alls ;)


Bilden hamnade här, för att jag vet inte. x)
jag bjussar på den :D


du är allt jag önskat


<3 jag saknar dig!

Back home

Idag shoppade vi tills fötterna blödde. Eller värkte väldigt mycket iallafall. Vi var alla jätte nöjda och på kvällskvisten kom ju till och med solen fram! Det får en alltid lite extra glad, iallafall mig :)
Jag har glott lite på OC, världens bästa serie eller vad säger du Sara? Men nu ska jag sätta tänderna i Snabba cash, jag vet jag är efter men jag har väntat i år och dar på att boken skulle bli ledig.
PUSS!

Det var reakaos ungefär överallt

En trött icke-shopaholic! ;)

Dessa skor är nu var mamma tyckte att de hörde hemma, i soptunnan. Okej, det var inte så speciellt fräscha...

Men så inhandlade hon ett par nya till mig också,

Från Race Marine, Tack mamsen! :D

Måste bara visa er en sak till jag köpte, nämligen detta linne. Tyckte att trycket var väldigt mycket jag ;)


Update Sthlm 2

Vi åt på en italiensk restaurang som hette Esperanza. Hela stället var grymt! Superfräscht, urgullig personal och sist men inte minst fantastiskt god mat. Jag överdriver inte. Jag åt så jag var mättare än mättast och kunde fortsatt att äta bara för att det var så gott. Mmmmmmmm. Vi njöt! Men nu är det ingen rast och ingen ro, ut i shopping stråket ska jag! Wohoo! :D


haha, det var inte lätt att få en seriös bild på syskona Hagström kan jag säga! ;D


love / J

Update Sthlm

Jag trodde inte på någon uppdatering men fick låna pappas dator, hehe :)
Vi kom hit vid tolv och vi bor på Runebärsen förstås, alltid lika trevligt! Efter diskussion hit och dit åkte vi till Naturhistoriska för en sväng bland utställningarna. Efter att alla hade kollat på vad de ville och efter att  några ömmande fötter hade sagt sitt har vi tagit oss tillbaka hit. Klockan är nu halv sju och det är dags att tagga till och göra sig iordning. Sen drar vi ut och äter. Var vi hamnar vet jag inte ännu dock ;D


Jag och min "lilla" brur!

Den svenska turistbilden nr 1, jag kunde inte låta bli! ;D

Imorgon är det shopping för hela slanten som gäller, barabababa im lovin' it! ;)
Det funkade inte att godkänna kommentarerna just nu, men det kommer!
Förresten, sa inte väderleksrapporten regn idag? Här har det inte regnat en droppe!





Stockholmia

Allsången igår var grymt. 2000 pers i lilla Katne som sjunger allsång. Dessutom höll sig regnet borta, YES! :)
 Nu är det lite kaos i mitt huvud. Allt som jag ska göra samtidigt. Dessutom ska jag inte glömma något. Men det tror och hoppas jag på att jag inte gjort. Nu drar vi till huvudstaden!


Taggade!!

Först hittade vi Tobias, trevlig kille kan vi säga! :)

och sen Magnuuus! :D
mer bilder kommer!

Ta hand om er darlings!


några få ord kan få en att må så bra

Jag och Lovisa var på ett utomhuspass inomhus på friskis. Ja, på grund av regnet förstås. Så duktigt av oss så. Men det var kvavt och mega lökigt, vi skojar inte! En chock fick vi oss oxå när det kommer in en tjej. Hon var kanske i trettioårs åldern, asiat. Hon hade neongula byxor upp till över naveln. Till det hade hon en minimal sport-bh. Javisst, man får se ut som man vill, men nja. Det var väll sådär för oss andra. Men hon såg absolut oberörd ut och körde på.

Lenestadarna ringde nyss för att önska mig grattis på namnsdagen. Åh, dom är ju för underbara alltså!
Min gudfader lyckas pricka in några ord klockrent.

- Cilla är här med hela familjen så det är fullt drag här.
- Och ändå tar ni er tid och ringa till mig på Johanna dagen!
- Det är väll klart, det är viktigt. Du är viktig!
Någonstans här smälte jag, Jag har världens bästa släktingar! :)

pppppancakes

Somsagt, Pannkakstårta var det som gällde. Mami hade gjort jätte fint och vi bara tryckte i oss. Eller vissa iallafall!
Jag låter bilderna tala för sig själva! (dom fina blommorna fick jag av Lollo!)





 <3


Lovisavasafiskarnasfasa

Lovisa skulle ställa upp på en seriös jag-är-glad-och-ler-prydligt-bild. Det gick sådär, det blev ett helt gäng bilder och hon bjuder på några.
Världens bästa Lovisa!







namnsdagsbarn

21 Juli - Johanna

Vi brukar inte fira namnsdagar sådär speciellt, men i år gjorde vi visst det!
Vaknade av sång. Fick sen en mascara (hur tusan visste du att min tog slut igår mamma? x)) pengar och ett kort från morfar och sen fick jag en allsångsbiljett, så imorgon ska jag och Lovisa sjunga öronen av folket på Stora Djulö. Eller något sådant!

Nu ska vi göra som vi alltid gjorde när jag var liten. Pannkakstårta ala Pettson. Haha, så gulligt så. Men nu måste jag göra mig iordning för Lovisa är på ingång, hon ska ju såklart vara med :)







skatboet

Att tiden går fort och att solen och allt bad har effekt syns nu mer än tydligt på mitt hår som mer eller mindre ser förjäkligt ut. Topparna är slitna och hela håret är allmänt risigt och plussa på en fet utväxt på det så har ni mitt hår. Inte för najs. Det måste jag göra något åt. Snarast.


 
När det var nyfärgat och fräscht.  Nyss tänkte jag, bilder är från i maj!


 


Ett hejdå och en halvblodsprins

Jag och Lovisa åkte till Emma för att umgås en stund. Och för att säga hejdå, för nu åker ju Emmis till Norrland i två veckor. Två veckor utan Emma. Buhu, jag saknar henne redan.

Klockan fem gick jag och Jocke på Harry Potter och halvblodsprinsen. Vi båda gillade den, den var.. Inte lika mörk som de andra. Eller alla har ju varit mörka, men den här var endå lite upp piggad med romantik och humor. Men nu är man ju väldigt sugen på att veta hur det hela slutar... Det kommer nog sluta med att jag plöjjer mig igenom bok sju någongång när jag har tid och ork. 

Men förutom själva bion fick jag mig ett litet skratt i den välfyllda salongen.
Jag och Jocke satte oss på våra platser då tre småkillar kommer och ska sitta brevid. De hade bara ett problem. Ingen vågade sätta sig brevid mig. Oooh! jag måste verkligen vara skrämmande för de stod i säkert fem minuter och bråkade och försökte knuffa varandra åt mitt håll. Jag skrattade inombords. Det är ju så komiskt när människor inte tror att man hör. Det slutade med att en kille iallafall satte sig ner och sa till mig som gav killarna en förundrad blick, det är läskigt att sitta brevid folk man inte känner.

Ja jag skrattade! ;)

tiden går fort så njut av ögonblicken

Jag fick ont i magen i morse när jag insåg att det är en ynka månad kvar av sommarlovet. En månad till Tallås. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuäääääääk.


Ska inte tänka så nu, njuta. Njuta. NJUTA.


Idag har jag varit hos Annasara hela dagen. Alltid lika trevligt. Varför varför varför gör man inte det oftare? Så dumt så det är inte sant! Först var båttur planerad. Sen kom molnen och vi placerade oss inne framför OC istället. Men då märkte vi inte heller när solen kom tillbaka. Så kan det gå, när OC nördarna är i farten, men vad sjutton, Seth Cohen behöver oss ;D

Jocke och jag var ute och kollade på en båt som låg och drev, det enda vi hittade var en kniv. Men för övrigt var båten tom. Hm, lite märkligt tycker jag (som var livrädd för att en döing skulle ligga i, jag fick ro istället x))

Sen åt vi tacos också, ren och skär lycka!

På måndag åker Emma till Norrland i två veckor. Inte lika mycket lycka!
Så imorgon ska jag umgås med Emmapemma och Lovisavasa.

Nu ska jag äta godis, det är ju iallafall Lördag :D

with love,
J


girls just wanna have fun

Ibland är det för bra alltså. Att bara få vara. Att ta dagen som den kommer och att umgås. Det är sommar det!

nötter

Efter att ha spelat ett tag dog vi nästan av överhettning så vi tog ett varv och mötte upp Mikapikaflash. Vi besökte Specce och träffade på ett gäng sköningar kan vi väll lugnt säga. Haha, tänk så mycket man kan skratta åt så lite.

Vi hamnade tillslut hemma hos Mika där vi pratade lite med hennes pappa som är "Stone hard" och sen körde vi Luffare och milionär. Det gick bra, till slut när alla kunde alla regler ;)

Dagens roligaste:

E: Är inte det där Jonas Berg?
J: JO! Det såg precis ut som det!!
M: Men nej, det ver det inte!
Han är ju i Europa!
ELJ: Vad är vi då? x)


Jaa, det är så vi är vana att se henne! ;)

Jag vet at du gillar den Emmis! :D

Tuffingar!

torsdag den sextonde juli

Jag sitter här med Emma och Lovisa (Emma MED räls!) Vi känner att vi är sega idag. Men något ska vi nog hitta på. Det regnar ju inte iallafall!


update: Det blir lite GH lir, för solen sviker oss.


Smile

Ta nu er en extra titt på detta vackra leende. Det ska bli vackrare. Imorgon åker tandställningen på!





äntligen

solen! Äntligen!

Jag, Emma och Lovisa sågs rätt tidigt idag. Iallafall för att vara oss. Vi tänkte bada, men njaa. Det var lite kallt. Vi gick hit och spelade Luffare och millionär istället. Sen åkte vi iallafall till badet där Filip, Tim och Marcus var. Och ja, det var fortfarande för kallt. Så de badade ;)

När det började regna drog vi oss hemåt. När Emma och Lovisa gick hem fick jag så sjukt tråkigt så jag kom på den utomordentligt bra idén att jag kunde gå på Harry Potter med Jocke. Och det fanns.... En biljett! EN ENDA. Skamligt. Så det blev det inte heller.
Jaja, jag överlever :)




En bild på AnnaSara. Världens bästa. Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig!


Loooser

Jag, Emma och Lovisa åkte till Djulö igår för att spela minigolf (äntligen fick mamma som hon ville! ;D) och ja, det gick väldans bra för mig till en början. Sen försvann min koncentration, eller något sånt. Men jaja, det var mysigt iallafall, det var ju huvudsaken.

Jag ville bara säga att jag begär revansch!

Home sweet home

Regnet har förföljt oss, men det verkar inte ha varit bättre här hemma heller. När kommer solen tillbaka undrar jag? Hmf, jaja. Men man ska inte klaga. Jag har gjort det lite för mycket på senaste tiden känner jag. Men va tusan, nu klagar jag ju på att jag klagar... Det blir en ond cirkel som ska brytas nu. Jag tror på sol imorgon! :D Ett steg på vägen!
Det enda jag gjort sen jag kom hem är är i stort sett att ta en lång dusch och att ta bort de halvt avskavda nagellacket som såg fruktansvärt ut, så vi går mot ljusare tider. Eller iallafall fräschare! ;)
Nu lite bilder


Trots att jag publicerade det här i natt syns det inte förens nu, tolv timmar senare. Blogg.se borde ha dask ibland alltså!

Vi hörs efter helgen!

Jag saknar er redan! <3

Grafitti


regnet slutar aldrig att ösa ner

Verkar det som! Det har regnat oavbrutet sen igår! Nu tycker jag att det kan ge sig, man lir ju duschad så får man går utanför dörren! Men med regnet kommer också myshumöret, hehe. Emma, jag och Lovisa har varit fullkomligt lama idag. Förutom en sväng på stan har vi i stort sätt bara tagit det lugnt och lyssnat på mysmusik. Det behövde vi tror jag. :)

Imorgon åker vi. Jag vet några jag kommer sakna, och dom vet om det!

Emma och Lovisa bjuder på myspys bilder!



<3


Kändis crush

Ikväll är det galapremiär för Harry Potter och Halvblodsprinsen. Brevid mig har jag nu en väldigt arg Lovisa som har lackat ur totalt för att hon inte är där. Hon skulle mer än gärna träffa HP gänget, men vem skulle inte det?
Fast Lovisa säger att hon mycket mer än gärna skulle mysa lite med Rupert Grint.

Någon som vet om filmen ska vara bra ? :)


Falling out of a perfect dream

Jag visste att det var för bra för att vara sant. När jag verkligen var lycklig på alla sätt så visste jag att det aldrig skulle hålla. Det är inte meningen att jag ska få känna den lyckan. Jag kan inte rikigt förstå, att det kan gå så snabbt. Jag hinner inte med! Kan man inte bara stanna tiden för en stund.

Åh, vad jag skulle vilja ha Emma och Lovisa här nu! Men Filip var vaken och tur var det, annars vet jag inte vad jag hade gjort.
Jag som kallade mig själv a lady luck. Det ångrar jag nu.


Förevigt i saknad. Du kommer alltid att leva i våra minnen!



Saknart!

Jag fick lite bilder av Emma nyss som Helena har tagit och jäklar vilken klump jag fick i magen! Det är inte förens man verkligen känner efter som man märker hur hårt detta har tagit på oss. Allt för att de (ursäkta mig!) jäkla skit politikerna i denna stan ska få som de vill!


Om du läser detta Snoris ska du veta att vi saknar sönder dig redan, jag vill inte ens tänka på hur det ska bli utan dig!
Och ja, det syns ju att vi gråtit en del där! ;)

hjärta


Knäppisar

Idag hade jag och Emma ungefär lika tråkigt. Regnet bara öser ner, man orkar ingenting och det är allmänt jätte tråkigt. Vad gör man då?

Emma kom hit och vi fick lite alla möjliga ryck. Vi dunkade Spotify, skrattade åt varandras sånger, kollade gamla skolkataloger, spammade folk på msn, skickade massor av sms, sjöng allsång, blev skrämda av mina ojämna revben, dansade gärnet och massor av annat konstigt.

Ni behöver inte ens försöka förstå, men kul hade vi iallafall :)



Ingen av oss orkade fixa oss ett dugg så det var sunkstilen som gällde ;D

Som sagt, mjukiskläder var det ;D Eller var det kjukis Emma? ;)

Hög musik ska det vara !

Den låten gick rätt många gånger ska jag säga, i'm a lady luck tralalla!
Älskade spotify!

Vi utnyttjar våra gratissms flitigt kan man väll säga!

Vi kollade i nya och gamlaskolkataloger och jämförde folk då och nu och fick oss en chock på en del ställen kan man väll lugnt säga!

Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag skrattat så tårarna sprutat och magen krampat idag alltså, tack för en sjukt kul dag MUMSAN!

Hon kommer inte vara glad på mig nu! ;)

Lan!

Jag har hakat på nörd trenden.

Okej inte rikigt. Men min bror har flyttat ner i källaren för att han inte står ut med värmen och jag tänkte att jag skulle joina honom här nere i hans håla. Så här sitter vi två meter ifrån varandra med varsin dator. Sträcker jag ut min vänstra hand når jag godis. Sträcker jag ut min högra hand tar jag på mobilen. Jag känner att  nörden inom mig börjar visa sig! Haha!


Bilden hamnade här utan anledning, så kan det gå ibland! ;D

och plötsligt är solen borta

Moln, regn och åska är vädret vi har nu. Fast värmen håller i sig. Det är ju både på gott och ont eftersom vissa LIDER av värmen!

Men vi underhåller oss på annat sätt, såklart. Men liten aning sol bjöd vädergudarna på så då passade jag Lovisavasafiskarnasfasa och Filip på att bada. Efter det drog vi hit och Emmis kom också. Vi slöade, drygade kastade boll och muppade oss. Iallafall några! Haha. Sen fick Filip och Emma ÄNTLIGEN testa GH, så som dom har tjatat ;D

Innan vi dog av värmeslag så gick vi till Filip. Och jag kom ju nästan i tid iallafall. Alltid något! hehehehheheheheheh

Idag har jag varit och kollat på duktiga Lisa som hade teateruppvisning. Dom var superduktiga, sen blev det fika på Djulö med släkten, det var mysigt! Mötte upp Emma vid specce och nu sitter vi här och dunkar Spotify. Vad vi hittar på sen får vi se. Ikväll blir det tacos för alla som ville veta. YES YES YES! :D

Dagens roligaste; Jag fick höra av min faster att jag pratar lika dant som Filip Frondelius, njaaaaa? x)

sunset



my heart belongs to you



sol vind och vatten

Ja, ni vet det blir mycket samma sak. Bad och sol. Massor av badbilder, men sålänge ni gillar det så! Idag har Lovisavasa varit på grönan, jag är mycket avis. Jag saknar min älskade insane!! Nejdå, skämt åsido, men det är ju så galet kul med karuseller!

Emma och Mikapika kom hit och sen cyklade vi till djulö. Där var ju förstås stekarboysen också :D

Nu på kvällen så badade jag Mikaela och Emma, ja du läste rätt, ALLA badade. Det ni!! Vi tog några fina bilder också, skulle tippa på att ni får se dom imorgon när jag fått bilderna av Emma.

Nu kör vi en liten blandning av bilder från idag och några dagar tillbaka


Glass i stora lass blir det när det är såhär varmt, men det är ju så det ska vara på sommaren! :)

Skoskav och solbrillor, också sådant som hör sommaren till.

Jag är lite handikappad utan cykel har jag märkt de sista dagarna eftersom båda mina cyklar har fått punka... men nu funkar det igen, WOHO ;D

Med den här bilden vill jag bara berätta vad klantarslet jag har lyckats med. Jag har väldigt svårt att bli brun, men precis när jag inte vill att det ska ta så gör det ju såklart det. När jag har gått runt i shorts hela dagen, så nu har jag en vacker bränna som slutar på halva låren. Snyggt? nej inte för fem öre!


Mina fina fick för sig att de skulle dansa i rondellen igår, ja så kan man ju också göra! ;D

När Mikapikaflash lånar mobilen går ingen säker, så här har ni en Mikapikaflashbildspecial ;D



Den bästa till sist! ;D


njuter

Ni vet ju, vi borde inte sitta här. Därför är det ju ganska tomt här också. Men ni förstår, solen skiner, Filip kom hem, Emma, Jögge och Lovisa också. Så nu är det ju bada, steka, mysa och chilla kaggen (för dig lovisa!! ;D) som gäller.

Vi har varit vid djulö idag, vi skulle strunta i fjortisarna sa vi. Det gick sådär, det första jag och Lovisa möttes av var två (förlåt) idioter, som gick förbi och skrek j'vla blondiner!!!! till oss, okej, förlåt för att vi finns. Din hjärna är blondare än min och Lovisas tillsammans, sådetså! :D

Vad har ni hittat på idag?

Nu kommer E och L snart hit tror jag. Puss och Kram skumbanan!


RSS 2.0